Go Back   Access World Forums > Microsoft Access Discussion > Tables

 
Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-12-2019, 06:28 AM   #1
Djblois
Newly Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 565
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Djblois is on a distinguished road
Getting Data from an AS400 member table

I am using many tables from our AS400 in my access database but now I need another table this is something called a member table.



Here is a link on how to work with member tables in SQL in general but I cannot figure out how to work with it in access because when I use the link table manager it gives me no choice to add the member:


https://dba.stackexchange.com/questi...2-member-table


Last edited by Djblois; 06-12-2019 at 06:37 AM.
Djblois is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 06:42 AM   #2
theDBguy
Iím here to help
 
theDBguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2018
Location: SunnySandyEggo
Posts: 2,541
Thanks: 29
Thanked 626 Times in 609 Posts
theDBguy will become famous soon enough theDBguy will become famous soon enough
Re: Getting Data from an AS400 member table

Are you trying to connect to AS400 using an ODBC driver?
__________________
Just my 2 cents...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
theDBguy is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 06:54 AM   #3
Djblois
Newly Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 565
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Djblois is on a distinguished road
Re: Getting Data from an AS400 member table

Not simply connect to AS400, as I figured that out a while ago. I am already connected with numerous tables. This is a specific type of table called a member table which is why I gave the only link I can find on it.

Djblois is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2019, 07:00 AM   #4
theDBguy
Iím here to help
 
theDBguy's Avatar
 
Join Date: Oct 2018
Location: SunnySandyEggo
Posts: 2,541
Thanks: 29
Thanked 626 Times in 609 Posts
theDBguy will become famous soon enough theDBguy will become famous soon enough
Re: Getting Data from an AS400 member table

Quote:
Originally Posted by Djblois View Post
Not simply connect to AS400, as I figured that out a while ago. I am already connected with numerous tables. This is a specific type of table called a member table which is why I gave the only link I can find on it.
Sorry I wasn't helpful. I guess you might need an IBM person to help you with this. Unfortunately, I only know SQL. Good luck!

__________________
Just my 2 cents...

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
theDBguy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pass Data from MS Access to AS400 Alhakeem1977 Modules & VBA 19 06-13-2019 09:57 AM
Macro to transfer data to AS400 ALANBELL1 Excel 0 10-02-2007 07:34 AM
Downloading from AS400 dz2k7 General 1 06-19-2007 06:07 AM
AS400 Connestion matt020876 General 0 01-08-2003 10:03 AM
Export Table via ODBC to an AS400 using VBA GregG Modules & VBA 2 09-21-2001 12:31 PM




All times are GMT -8. The time now is 07:22 PM.


Microsoft Access Help
General
Tables
Queries
Forms
Reports
Macros
Modules & VBA
Theory & Practice
Access FAQs
Code Repository
Sample Databases
Video Tutorials

Featured Forum post


Sponsored Links


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) copyright 2017 Access World