Appending Data on Import Importing Headers as well as Data (1 Viewer)

robsmith

New member
Local time
Today, 04:07
Joined
Feb 17, 2020
Messages
26
Hi,

I have created a saved import using the "Append a copy of the records to the table..." option but it is importing the headers from the source file resulting in the header row appearing as a record in the table.

Is there a way to avoid this? I am using Access 2016.

Thanks
 

Ranman256

Well-known member
Local time
Yesterday, 23:07
Joined
Apr 9, 2015
Messages
3,924
you didn't say HOW you are importing. what command?
 

Gasman

Enthusiastic Amateur
Local time
Today, 04:07
Joined
Sep 21, 2011
Messages
8,826
I seem to recall there is an option to state whether there are headers or not?
 

CJ_London

Super Moderator
Staff member
Local time
Today, 04:07
Joined
Feb 19, 2013
Messages
13,250
you also don't say what you are importing from - which can make a difference if headers are not on the first row
 

Pat Hartman

Super Moderator
Staff member
Local time
Yesterday, 23:07
Joined
Feb 19, 2002
Messages
32,908
Start again with a new import. Check the option that says the input file contains headers.
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom