Option Compare Database
Private Sub Detail_Format(Cancel As Integer, FormatCount As Integer)
Dim rsHazards As DAO.Recordset
Set rsHazards = CurrentDb.OpenRecordset("Select * from ztblHMIRFRpt")
Me.imgComLiqIIPrmt.Picture = IIf(rsHazards("COMBUSTIBLE LIQUIDS II").Value > 25, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgComLiqIIExmpt.Picture = IIf(rsHazards("COMBUSTIBLE LIQUIDS II").Value > 120, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgComLiqIIIAPrmt.Picture = IIf(rsHazards("COMBUSTIBLE LIQUIDS IIIA").Value > 25, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgComLiqIIIAExmpt.Picture = IIf(rsHazards("COMBUSTIBLE LIQUIDS IIIA").Value > 330, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgComLiqIIIBPrmt.Picture = IIf(rsHazards("COMBUSTIBLE LIQUIDS IIIB").Value > 60, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgComLiqIIIBExmpt.Picture = IIf(rsHazards("COMBUSTIBLE LIQUIDS IIIB").Value > 13200, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlamLiqIAPrmt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE LIQUIDS IA").Value > 5, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlamLiqIAExmpt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE LIQUIDS IA").Value > 30, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlamLiqIBPrmt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE LIQUIDS IB").Value > 5, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlamLiqIBExmpt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE LIQUIDS IB").Value > 60, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlamLiqICPrmt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE LIQUIDS IC").Value > 5, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlamLiqICExmpt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE LIQUIDS IC").Value > 60, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCFLPrmt.Picture = IIf(rsHazards("COMBINATION FLAMMABLE LIQUIDS (IA, IB, IC").Value > 5, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCFLExmpt.Picture = IIf(rsHazards("COMBINATION FLAMMABLE LIQUIDS (IA, IB, IC").Value > 120, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCryoFlamPrmt.Picture = IIf(rsHazards("CRYOGENIC FLAMMABLE").Value > 1, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCryoFlamExmpt.Picture = IIf(rsHazards("CRYOGENIC FLAMMABLE").Value > 45, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCryoInrtPrmt.Picture = IIf(rsHazards("CRYOGENIC INERT").Value > 60, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCryoOxidPrmt.Picture = IIf(rsHazards("CRYOGENIC, OXIDIZING").Value > 10, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCryoOxidExmpt.Picture = IIf(rsHazards("CRYOGENIC, OXIDIZING").Value > 45, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgCryoPrmt.Picture = IIf(rsHazards("CRYOGENIC").Value > 0, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgExplPrmt.Picture = IIf(rsHazards("EXPLOSIVES").Value > 0, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgExplExmpt.Picture = IIf(rsHazards("EXPLOSIVES").Value > 1, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgFlamGsGPrmt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE GAS - GASEOUS").Value > 200, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgFlamGsGExmpt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE GAS - GASEOUS").Value > 1000, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgFlamGasLPrmt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE GAS - LIQUEFIED").Value > 200, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgGlamGsLExmpt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE GAS - LIQUEFIED").Value > 60, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlmSldPrmt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE SOLID").Value > 100, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
Me.imgFlmSldExmpt.Picture = IIf(rsHazards("FLAMMABLE SOLID").Value > 125, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgOrgPerPrmt.Picture = IIf(rsHazards("ORGANIC PEROXIDE UNCLASSIFIED DETONABLE").Value > 0, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
'Me.imgOrgPerExmpt.Picture = IIf(rsHazards("ORGANIC PEROXIDE UNCLASSIFIED DETONABLE").Value > 1, "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxBottom.jpg", "\\weserver\data2\Projects\Projects\Access DB Project\CheckBoxTop.jpg")
End Sub [\code]
I have commented out the lines that have no records in the table for the time being, and I've removed the IsEmpty part of the code.
The report is made up of a lot of labels...the check box parts are images. I created one image with a check box on top, empty box on bottom, and one image with the empty box on top and the checked box on the bottom. The image fields are set up as links.