Solved Cascading Combo box (1 Viewer)

Momma

Member
Local time
Today, 21:42
Joined
Jan 22, 2022
Messages
68
View attachment 97711
Thank you for accepting me. I'm not very experienced with Access. What I know, I taught myself, so please excuse my lack of knowledge.
I have a main form with a nested subform. In the 2nd subform, I have a cascading combo box. This is my Row Source in the 2nd combo box.
 
Last edited:

theDBguy

I’m here to help
Staff member
Local time
Today, 04:42
Joined
Oct 29, 2018
Messages
18,972
Hi. You say you get an error, but I don't see an error message. Your attachment looks like it's a parameter prompt. If so, it usually means there's a typo.
 

Momma

Member
Local time
Today, 21:42
Joined
Jan 22, 2022
Messages
68
Hi. You say you get an error, but I don't see an error message. Your attachment looks like it's a parameter prompt. If so, it usually means there's a typo.
That's what I thought as well. I've gone through it a million times, checking for spelling errors and I've even redid all the forms with no luck
 

theDBguy

I’m here to help
Staff member
Local time
Today, 04:42
Joined
Oct 29, 2018
Messages
18,972
That's what I thought as well. I've gone through it a million times, checking for spelling errors and I've even redid all the forms with no luck
In that case, you might consider posting a sample copy of your db with test data.
 

Uncle Gizmo

Nifty Access Guy
Staff member
Local time
Today, 12:42
Joined
Jul 9, 2003
Messages
14,515
It looks like you are looking for the value of a combo from one subform in another subform on the same main form.

When the main form is opened, and one subform control is looking for data in another subform control, It may not work because of the order the subforms are initialized in. If the form you are looking too is not initialized then you get that error....
 

Momma

Member
Local time
Today, 21:42
Joined
Jan 22, 2022
Messages
68
It looks like you are looking for the value of a combo from one subform in another subform on the same main form.

When the main form is opened, and one subform control is looking for data in another subform control, It may not work because of the order the subforms are initialized in. If the form you are looking too is not initialized then you get that error....
Not really sure what you mean by that.
The data I'm looking for is in the same subform as the combo boxes.
 

Uncle Gizmo

Nifty Access Guy
Staff member
Local time
Today, 12:42
Joined
Jul 9, 2003
Messages
14,515
Not really sure what you mean by that.
The data I'm looking for is in the same subform as the combo boxes

I can't help you anymore, as you have deleted the question.
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom