• ** There has been a recent site upgrade. Please clear your browser cache to avoid issues. **
  • New forum feature - post voting and best solution

    Check out this thread for the details: https://www.access-programmers.co.uk/forums/threads/new-forum-feature-post-voting-and-best-answer.314134/

    This new feature looks great to me! :)

  • We now have 3 forum themes

    Go for the default (light) theme, Shades of Grey or Shades of Blue. I just added the Blue one.

    The thread about it is here: https://www.access-programmers.co.uk/forums/threads/new-forum-theme-shades-of-blue.314136/

Spacing Commands Are Disables (1 Viewer)

JamesJoey

Registered User.
Local time
Today, 10:02
Joined
Dec 6, 2010
Messages
518
I created a new form and placed 3 command buttons on it.
When I select all 3 to space them all spacing commands, horizontal and vertical are disabled.

Spacing.png
 

Isaac

Lifelong Learner
Local time
Today, 07:02
Joined
Mar 14, 2017
Messages
2,389
Sure nothing else is selected ?
Can post sample upload ?
 

arnelgp

error reading drive A:
Local time
Today, 22:02
Joined
May 7, 2009
Messages
10,566
you need to Remove Layout.
 

JamesJoey

Registered User.
Local time
Today, 10:02
Joined
Dec 6, 2010
Messages
518
When I initially placed the 3 command buttons on the form I used the ribbon-Design-Command button
and simply placed it on the form.
I then copied the button to the clipboard and pasted twice to create the other 2 buttons.
Using this procedure seemed to be the cause of the spacing commands to be disabled.
I deleted the buttons and reinserted them individually by using the ribbon to insert all 3.

Now the commands are enabled and I'm able to space.
This does seem odd though, that pasting command buttons would cause thins.
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom