Solved Subform Question (1 Viewer)

Emma35

Registered User.
Local time
Today, 11:06
Joined
Sep 18, 2012
Messages
315
Hi All,
I have another question regarding the same database i've been working on.......sorry to keep on asking but they keep coming back looking for silly stuff i can't seem to get to work !.
I've attached the file and if you go to the form Submit A Work Order, add your name and a select a time, then go to the subform a pick an item, i've been asked to add in a cost per item selected.......but it keeps changing every time i select a new line on the datasheet. I need to be able to have different costs for different selections. I tried the OnChange event of the combo box but it only works up to a point. It might just need a tweak to the code but i can't find a solution anywhere ?
 

Attachments

arnelgp

error reading drive A:
Local time
Tomorrow, 02:06
Joined
May 7, 2009
Messages
9,872
you need need to add Cost to the detail table and bind it to the subform.
 

Attachments

Emma35

Registered User.
Local time
Today, 11:06
Joined
Sep 18, 2012
Messages
315
arnelgp....honestly is there anything that gets past you ??
Thank you for your help as always
Emx
 

arnelgp

error reading drive A:
Local time
Tomorrow, 02:06
Joined
May 7, 2009
Messages
9,872
do not worry, next time i'll pass.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top Bottom