Go Back   Access World Forums > Microsoft Access Discussion > Reports

 
Closed Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 06-05-2012, 06:31 AM   #16
pbaldy
Wino Moderator
 
pbaldy's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Nevada, USA
Posts: 33,126
Thanks: 13
Thanked 4,078 Times in 4,013 Posts
pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold
Re: Report Button to bring up corrosponding record?

Are you sure it's text? The error implies otherwise. Can you post the db here?

__________________
Paul
Microsoft Access MVP 2007-2019

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
pbaldy is online now  
The Following User Says Thank You to pbaldy For This Useful Post:
MayaMana (06-05-2012)
Old 06-05-2012, 07:32 AM   #17
MayaMana
Newly Registered User
 
Join Date: May 2012
Posts: 60
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
MayaMana is on a distinguished road
Re: Report Button to bring up corrosponding record?

Quote:
Originally Posted by pbaldy View Post
Are you sure it's text? The error implies otherwise. Can you post the db here?
Thats what I have it set as...
I am working on making it small enough to attach as a zip file to add on here.

Well after looking over it again I did have that set to one of the number fields, completely forgot I had it formatted and bringing up just the number used rather then the whole .
Thank you for having me double check that again.

This is the code I ended up using:
Private Sub Command7_Click()
DoCmd.OpenReport "Report2", acViewReport, , "GCid = " & Me.PCid
End Sub

Last edited by MayaMana; 06-05-2012 at 08:28 AM.
MayaMana is offline  
Old 06-05-2012, 08:32 AM   #18
pbaldy
Wino Moderator
 
pbaldy's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Nevada, USA
Posts: 33,126
Thanks: 13
Thanked 4,078 Times in 4,013 Posts
pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold pbaldy is a splendid one to behold
Re: Report Button to bring up corrosponding record?

Happy to help.


__________________
Paul
Microsoft Access MVP 2007-2019

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
pbaldy is online now  
Closed Thread

Tags
access 2007 , button , record , report , vba access

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bring data from previous record Dazza666 Forms 4 09-10-2008 07:07 PM
Why does my random record query always bring back the same record ? covcitydv ASP and ASP.NET 2 12-11-2007 10:03 AM
Bring forward value in previous record Niroth Tables 0 07-12-2007 10:23 AM
if primarykey value exists, bring up record Ross Hurrell General 1 05-09-2007 03:46 AM
Type in a box to bring up a record patmoore Macros 2 04-15-2003 08:00 AM




All times are GMT -8. The time now is 10:04 AM.


Microsoft Access Help
General
Tables
Queries
Forms
Reports
Macros
Modules & VBA
Theory & Practice
Access FAQs
Code Repository
Sample Databases
Video Tutorials

Featured Forum post


Sponsored Links


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) copyright 2017 Access World