Host had outage (1 Viewer)

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 07:34
Joined
Sep 28, 1999
Messages
4,548
When you clicked Post Reply, typed your message and clicked Submit Reply, what happened?
 

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
Actually, if you click Post Reply you obviously get a message box stating that the textbox is empty.

Edit: Everything seems fine at the mo.
 

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
Testing to see if I get the problem with this post.
 

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
See attached image when I --> type message and Post Reply.
 

Attachments

  • blank screen.zip
    5 KB · Views: 90

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
With regards your instructions in post #22:

Click Post Reply - Validation error message box regarding length of text being zero.
Type Message and Send reply - Results in problem as shown in the attachment in post #24.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 07:34
Joined
Sep 28, 1999
Messages
4,548
I'm afraid I am finding some of your replies very unclear.

I do not have a post #22.

"See attached image when I --> type message and Post Reply." - is that when you type your reply in the Quick Reply box?

I get the Ads by Lake Quicy Media blank page when I use Quicky Reply only.
 

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
That should have been post #21. I'm multi-tasking here Jon ;)

I've only just realised the box does have a section. Yes, it happens when I use the box within the Quick Reply section or frame.
 

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
When I use the box within the Reply To Thread frame - which you get when you click the Go Advanced button, and hit Submit Reply, it seems to be fine.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 07:34
Joined
Sep 28, 1999
Messages
4,548
The problem I have here is that because it only happens if I use the Post Quick Reply button, it means that it differs from what is happening on your PC. I've just been using the Post Reply button because it avoids the issue for me, but not for your by the look of things. If so, I need someone else to tell me what happens on their with Firefox and when they get the errors.
 
Last edited:

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
It's called Post Quick Reply on my side. See attached image.

Is that the same button?
 

Attachments

  • Post Quick Reply button.jpg
    Post Quick Reply button.jpg
    95.7 KB · Views: 83

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 07:34
Joined
Sep 28, 1999
Messages
4,548
I missed the Quick. Post Quick Reply button = blank screen (post post still gets posted)

Click Post Reply button and I don't get the error.
 

vbaInet

AWF VIP
Local time
Today, 07:34
Joined
Jan 22, 2010
Messages
26,374
Result: No problems experienced.

I've never used that button before and didn't even notice it was there. So when you kept saying Post Reply button I wasn't sure which button you were referring to until now.

Let us know if you resolve the other button because that saves one click (which is a lot :)). Plus the horrible grey background (and Times New Roman) font issue.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 07:34
Joined
Sep 28, 1999
Messages
4,548
I want a solution to it but its hard finding one. Other priorities first!
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom