Solved Odd Back Button Behaviour (1 Viewer)

Micron

AWF VIP
Local time
Today, 01:28
Joined
Oct 20, 2018
Messages
3,475
I mentioned this elsewhere and it had more to do with not being able to navigate back to a thread opened from email, but this is related and perhaps explains why. The images show the behaviour I see when opening a thread from the list, click on an image icon then attempt to go back to the thread.

This is the thread post with linked image (back button enabled)
aCapture.jpg


This is after navigating to the image (back button enabled)
bCapture.jpg


The result of using back button is that I go to the list, not to the last page
cCapture.jpg

I don't know if anyone will experience this on this particular thread as I've elected to insert the images rather than link them (doesn't seem to be very many inserted images lately). I'm wondering what happens to others when they repeat the method that I use. Ideas on the reason?

As for the meaning of the "why" comment at the top, when I open a thread from an email, since there was no navigation to any list then there's no page at all to go back to that comes before the thread. It's as if the thread page itself is not part of the browser history even if I've been there.
 

GinaWhipp

AWF VIP
Local time
Today, 01:28
Joined
Jun 21, 2011
Messages
5,881
Yes because the image is an iFrame, at least it acts like that. Just hover your mouse over the image and you will see the *x* at the top which will bring you back to the post.
 

Micron

AWF VIP
Local time
Today, 01:28
Joined
Oct 20, 2018
Messages
3,475
Never noticed those controls at the top right before. They're grey on black - not exactly obvious
There doesn't seem to be a lot of image embedding (in posts) going on; it's pretty much all links. I wonder if linking is preferred or embedding just isn't known about.
Thanks for the answer
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom