Site changed to secure (1 Viewer)

RuralGuy

AWF VIP
Local time
Today, 15:56
Joined
Jul 2, 2005
Messages
13,826
Great job Jon! Thanks.
 

CJ_London

Super Moderator
Staff member
Local time
Today, 22:56
Joined
Feb 19, 2013
Messages
16,667
not sure if this is related, but when I click on 'New Posts' or 'Quick Links' I now get this error

 

Attachments

  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    45.7 KB · Views: 558

pbaldy

Wino Moderator
Staff member
Local time
Today, 14:56
Joined
Aug 30, 2003
Messages
36,133
I get the error too, in different browsers.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 22:56
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459
When did you first notice that error? What day? I need to establish if its as a result of the http to https changes or whether its due to the changes my host did yesterday.
 

pbaldy

Wino Moderator
Staff member
Local time
Today, 14:56
Joined
Aug 30, 2003
Messages
36,133
For me it was yesterday...I think.


Edit by Uncle Gizmo...

I can't add a comment to this thread....

End of Edit
 
Last edited by a moderator:

pbaldy

Wino Moderator
Staff member
Local time
Today, 14:56
Joined
Aug 30, 2003
Messages
36,133
Oh, and it says it sends you something, so you should be able to tell when you started getting them.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 22:56
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459
Ok. My host has wiped out another forum we have. They upgraded their OS and it looks like its affecting all sorts of things.
 

pbaldy

Wino Moderator
Staff member
Local time
Today, 14:56
Joined
Aug 30, 2003
Messages
36,133
I can't get to page 4 of this thread via any means, didn't get an email notification. I can only see the recent posts by clicking on "Post Reply". As you say, there are all kinds of things goofed up.
 

sneuberg

AWF VIP
Local time
Today, 14:56
Joined
Oct 17, 2014
Messages
3,506
When did you first notice that error? What day? I need to establish if its as a result of the http to https changes or whether its due to the changes my host did yesterday.

For me it was definitely today so the problem started sometime after about last midnight GMT.
 

boerbende

Ben
Local time
Today, 23:56
Joined
Feb 10, 2013
Messages
339
Use Chrome on Win8
Get often "Database error"
Database Error
The Access World Forums database has encountered a problem.

For example when clicking on "todays post" or clicking on "post quick reply" after post reply
Submitted reply is stored by the way
 

sneuberg

AWF VIP
Local time
Today, 14:56
Joined
Oct 17, 2014
Messages
3,506
When did you first notice that error? What day? I need to establish if its as a result of the http to https changes or whether its due to the changes my host did yesterday.

For me it was definitely today so the problem started sometime after about last midnight GMT.
 

MarkK

bit cruncher
Local time
Today, 14:56
Joined
Mar 17, 2004
Messages
8,185
I get this error too, first time late yesterday. I'm PST (Pacific Standard Time) which is GMT -8:00.
 

CJ_London

Super Moderator
Staff member
Local time
Today, 22:56
Joined
Feb 19, 2013
Messages
16,667
When did you first notice that error?
I first noticed just before I posted my thread. So around midnight UK time. Just found you get the same error if you click on a member name and select 'Find more posts by...' - I was going to check my posts to see if I could determine the last time it worked OK for me
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 22:56
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459
Ok, I know what the issue is now. My host upgraded to a newer version of php and its causing compatibility issues with the code. Looking into it.
 

Galaxiom

Super Moderator
Staff member
Local time
Tomorrow, 07:56
Joined
Jan 20, 2009
Messages
12,856
I had problems with not being able to post from the Preview Post page.
 

Frothingslosh

Premier Pale Stale Ale
Local time
Today, 17:56
Joined
Oct 17, 2012
Messages
3,276
Starting Saturday when I attempt to access this site from home, I get a DNS error stating that the site's address cannot be found. I forwarded a screenshot to Paul if you need to see it, but it's pretty bare-bones.

For what it's worth, I get the same result with Chrome, IE, and Edge, but then again, I would if there's a DNS issue.
 

sneuberg

AWF VIP
Local time
Today, 14:56
Joined
Oct 17, 2014
Messages
3,506
Ok, I know what the issue is now. My host upgraded to a newer version of php and its causing compatibility issues with the code. Looking into it.
Magic quotes were dropped in PHP 5.4.0. I don't know if that's your problem but the point is that upgrades of PHP can break previous code. Rewriting your site's code could take a long time. I suggest you get your host provider to reinstall the old version of PHP. They should be able to support multiple versions of PHP at least if they are running Apache.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 22:56
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459
They are using Litespeed.
 

Minty

AWF VIP
Local time
Today, 22:56
Joined
Jul 26, 2013
Messages
10,374
I'm absolutely sure it's part of the same problem, but my scroll wheel doesn't work on the site any more either. As well as the other issues reported.
 

Users who are viewing this thread

Top Bottom