Site changed to secure (1 Viewer)

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 23:47
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459
Host is going to upgrade the version of this forum tonight during off-peak. We hope that will fix things.
 

The_Doc_Man

Immoderate Moderator
Staff member
Local time
Today, 17:47
Joined
Feb 28, 2001
Messages
27,317
FWIW, I had the "unable to find the ...access world forums... site" (actually was a longer message) on first click, but worked with no visible delay (i.e. nearly instantaneously) on second click to the same bookmark.

I'm using whatever is the latest Firefox for Win7/64 bit.
 

pbaldy

Wino Moderator
Staff member
Local time
Today, 15:47
Joined
Aug 30, 2003
Messages
36,133
New Posts just worked for me, so maybe the upgrade worked. That said, I couldn't get to page 5 of this thread via any means.
 

Galaxiom

Super Moderator
Staff member
Local time
Tomorrow, 08:47
Joined
Jan 20, 2009
Messages
12,856
Same as PBaldy. Page 5 is indicated but ends up on page 4.

The New Posts list only shows 4 pages though.

Maybe this post will push it over?
 

Uncle Gizmo

Nifty Access Guy
Staff member
Local time
Today, 23:47
Joined
Jul 9, 2003
Messages
16,360
This thread looks ok on Tapatalk...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
 

Uncle Gizmo

Nifty Access Guy
Staff member
Local time
Today, 23:47
Joined
Jul 9, 2003
Messages
16,360
"List New Posts" button works.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
 

Minty

AWF VIP
Local time
Today, 23:47
Joined
Jul 26, 2013
Messages
10,374
With the display set to 30 posts per page I can't get past page 2 on Chrome. I can only see this by setting it to display 40 posts per page.

However uploads appear to working again;
 

Attachments

  • Advanced.JPG
    Advanced.JPG
    27.6 KB · Views: 525

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 23:47
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459
Hey guys, looks like the upgrade went well. Things are working again. Phew! Was all a bit stressful, as they had problems upgrading the forums before due to a previous hacker damaging the backend.

Lets see if we find any issues over the next few days.
 

CJ_London

Super Moderator
Staff member
Local time
Today, 23:47
Joined
Feb 19, 2013
Messages
16,668
Looks like every OK from my perspective
 

Minty

AWF VIP
Local time
Today, 23:47
Joined
Jul 26, 2013
Messages
10,374
I've just reset my page display and can report it now is working properly - thanks Jon. I know it's a pretty unloved task managing a forum.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 23:47
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459
These kind of things are the scariest, because although my host has backups, I have done database consultancy at many places where the backups were not actually working! The other scary thing was the http to https change, as this might affect rankings of this forum in the search engines.

Anyway, I think most of the hard work is done and we are back to status quo.

While I'm at it, a quick shout out of thanks to all the mods on here who help keep these forums running smoothly for the benefit of all. They are the real champions here.
 

Jon

Access World Site Owner
Staff member
Local time
Today, 23:47
Joined
Sep 28, 1999
Messages
7,459

Users who are viewing this thread

Top Bottom